Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://mustafakoseoglucpl.meb.k12.tr
Adres : Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi,Şirin Mahallesi Mustafa Köseoğlu Caddesi,No/46 Demirözü/Bayburt
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemişi, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Servis :
Ulaşım : ilden her gün özel ve belediye otobüsleri çalışıyor.
Yerleşim Yeri : ilçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bayburt il merkezine 30 km uzaklıkta Demirözü ilçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2023 YKSYE GİREN 16 ÖĞRENCİNİN 8 LİSANS 2 ÖNLİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK